Tekniska förmåner

Man kan utan tvekan konstatera att den tekniska utvecklingen har kommit väldigt långt under de senaste åren. För tänk egentligen hur många saker som faktiskt har förändrats sen dess att Internet och mobilerna kom till oss. För faktum är ju att det faktiskt inte var så jätte längesedan  vi till exempel blev tvungna att gå till närmaste fotobutik för att framkalla bilderna från semestern.

Nu för tiden så är detta bara en sak av tusen andra som man slipper lägga extra energi på. I dag så skickar man bara iväg sin rulle till Extrafilm framkallning, och bara några dagar senare för du dina härliga semesterbilder rakt ner i lådan.  Eller ta till exempel det här med shopping, för hur många shoppar inte idag sina kläder på nätet? Nästan alla. Kanske gör vi det inte varje dag, men när vi väl gör det så inser vi hur smidigt det faktiskt är.

Samma sak gäller om man ska boka en resa eller köpa en tågbiljett. Förr var man tvungen att bege sig till närmaste resebyrå, men i dag går man bara in på en resesajt och söker efter precis det ma när ute efter. Endast fem minuter senasre akn du ha din resa bokad och klar, redo att betalas.  Detta kan man alltså kalla för smididghet när den är som bäst.