Nya utsikter med Icommerce

I dag så tänker jag lämna den bittra tillvaron jag så ofta befinner mig i och istället tala om något helt annat. Att ständigt gå runt och vara bitter över dåliga taggar på facebook, ja det känns kanske inte som en optimalt positiv tillvaro. Så därför så tänker jag idag tala om något mer positivt.

Jag har nämligen börjat intressera mig allt mer för webben och allting som har med internet att göra under den senaste tiden.  Framförallt så har mitt intresse lett mig till att vilja starta mig en egen webshop någon gång i framtiden. Givetvis inte dagsläget då jag fortfarande är väldigt ung, men när tillfället passar och man har en stadig ekonomi så är det detta jag vill satsa på. Företagande är ju något som alltid lockat mig, och därför så tror jag att en webshop är det säkraste kortet vad gäller att starta en egen affärsverksamhet.

Allt detta började när jag besökte sidan Icommerce, som erbjuder alla tjänster man kan tänka sig som rör just e-handeln. Dom har allt ifrån sökmotoroptimering, betalningslösningar och Magento Webshop. För er som kanske aldrig hört talas om Magento, så kan man säga att detta är en färdigbyggd webshop. Ofta så kostar det väldigt mycket att be någon annan bygga din webshop och allt runt omkring, så därför så köper man bara ett färdigt paket. Man brukar då säga att an hyr en webshop.  Du slipper alltså själv sköta det administrativa, vilket personligen är en aspekt jag mer än gärna slipper.