Låna pengar via SMS

Att låna pengar via SMS har kommit att bli allt vanligare under de senaste åren. Från att ha gått ifrån ett samhälle där man bara kunde ta lån via banken, har vi nu kommit till ett helt nytt läge. Och det finns både för- och nackdelar med detta. Allt beror på vem det är som väljer att ta ett SMS lån och huruvida man kan hantera en sådan situation.

För det är lätt att bli beroende av dessa typ va lån, då man får pengar både snabbt och smidigt. Plus att man inte behöver förklara för kreditbolaget varför du lånar och va du ska använda pengarna till.

Det som är extra modernt med dessa typer av snabblån är just att det går så väldigt snabbt. Och det har vi ingen mer att tacka för än tekniken och dess utveckling.  För utan SMS funktionen så hade det inte varit lika lätt att möjliggöra denna typ av tjänst frö de som vill låna en liten summa snabbt och smidigt.

För visst är det ändå en bra tanke när man väl tänker efter. Kanske står man där den tjugonde i slutet av månaden och har noll kronor på kontot. Då behöver man kanske några tusenlappar för att klara av att leva de sista fem dagarna innan lön. Då vet man också med sig att man kan betala tillbaka lånet så fort man har fått in sin lön.  Snabba och smidiga pengar, utan några som helst konstigheter.