Iphone 7 i ny färg

Den nya Apple-mobilen Iphone 7 har blivit en riktig succé världen om. Nu kan den släppas åter igen, i en helt ny färg.

smartphone-mobil

På idg.se kan man läsa att Apples senaste mobiltelefonmodell Iphone 7 kan släppas i ytterligare en ny färg. Den nya färgen sägs vara kritvit och det är japanska källor som släpper informationen. Iphone 7 finns redan i en rad färger och de var fler än man haft innan, men nu kan det alltså komma ytterligare en ny färg. När den nya färgen kommer släppas har man inte listat ut än men källor tror i alla fall att det kommer bli någon gång nästa år.

Satsa på skal istället

Innan den nya färgen släpps får alla som vill ha en vit Iphone nöja sig med att köpa ett skal i färgen. Egentligen spelar det inte så stor roll vilken färg man har på sin telefon eftersom de flesta ändå väljer att skydda sina telefoner med ett skal, där man själv kan välja vilken färg man vill ha. Och de flesta färger och mönster finns faktiskt att välja, om man till exempel kollar på mobilskal hos Phonelife.

Säljer väldigt bra

De originalfärger som Iphone 7 har är rosa, guld, silver, mattsvart och mörkt svart. Och detta verkar de flesta vara nöjda med. Det är nämligen så att Iphone 7 på vissa ställen har sålt slut och det är speciellt Iphone 7 plus som säljer bra. I Expressen kan man läsa att Apple meddelat att man endast kan beställa Iphone 7 eftersom den varit slut i de flesta butiker och man helt enkelt inte hunnit leverera ut telefonen i den takt som folk har köpt den.